COVID-19

For at jeg må lave en behandling på dig i salonen skal du opfylde 1 af følgende 3 punkter:

  1. Negativ test som er max. 72 timer gammel under hele behandlingen. (Både pcr og kvik test er godkendte.)
  2. Coronapas = som viser at du er færdig vaccineret, altså fået begge stik.
  3. En gammel positiv test som er min. 14 dage og max 12 uger gammel, fra test datoen.

Tag et screenshot eller et print af din dokumentation inden du møder op, så vi er sikre på at undgå problemer med at finde dokumentationen online.
Jeg må desværre ikke behandle dig uden at få fremvist den påkrævede dokumentation.
Husk at der skal kunne ses navn og tidspunkt på dette.

Opfylder du ikke disse krav er jeg desværre nød til at afvise dig, og dette vil medføre et gebyr på 100% af den bookede behandling.

Efter vi i frisørbranchen endelig har fået lov til at åbne op igen efter knapt 4 måneders nedlukning uden nogen form for indtægt, er der rigtig travlt hos os alle, og det er selvfølgelig dejlig. Hvis du derfor ikke opfylder kravene for at kunne komme til din tid, ser jeg mig desværre nødsaget til at opkræve 100% af den bookede behandling, da jeg har lang ventetid og ville kunne have givet tiden til en anden.

Hvis du er en af dem der af en eller anden grund er undtaget fra disse ting, skal du blot sige det til mig i salonen.
Det er så mig der skal ”lave en vurdering” da jeg ikke må kræve dokumentation for dette. -Du er selvfølgelig stadig velkommen i salonen.
Alle under 15 år, er undtaget fra dette.

Du kan bestille tid til Covid-19 test her.

Andet:

  • Kom gerne til tiden, ikke meget før tid eller forsent. Max 5 min før, så der lige er tid til at få jakken af og fundet dokumentationen frem.
  • Det er nu også blevet et krav at man bære mundbind ved frisøren under hele behandlingen. Det må gerne tages kort varigt af hvis jeg vurdere at det er i vejen for behandlingen, men det er igen en ting vi er underlagt at vurdere. Børn under 12 år er undtaget.
  • Hvis du er en af dem der ønsker at være i salonen alene under din behandling, (ved farvninger) er det vigtigt at du ringer til mig og bestiller din tid da computeren ikke med sikkerhed kan finde ud af det.
  • Der er ikke nogle former for blade i salonen pt. så tag evt. selv noget med til at læse i til ventetiden.
  • Hav gerne tisset af inden du kommer i salonen, da vi ikke har mulighed for at gøre rent hele tiden. Der vil selvfølgelig stadig være mulighed for bruge toilettet, ved de længere behandlinger.
  • Kom kun en af gangen til din tid. Alle under 15 må selvfølgelig gerne af en ledsager med i for af en forældre.

Klik her for mere om Covid-19